FREYJA VOOR EVENTS

Kwaliteit en veiligheid staan voorop als het gaat om hekwerk. We werken alleen met hekwerk uit eigen voorraad die voldoet aan hoge kwaliteitseisen. We volgen deze ontwikkelingen zo op de voet om zo innovatieve producten te ontwikkelen die meerwaarde bieden.

Ook bieden wij de mogelijkheid tot ontzorging. Daarom is onze service ook van hoog niveau. Voor zowel het transport als voor de montage en demontage werken wij met een vast team van medewerkers. Al onze medewekers hebben jarenlange ervaring, kennen onze klanten en denken mee over de meeste optimale invulling van het project.

Hekwerk:
Of het nu gaat om een groot festival of een sportevenement, ons hekwerk biedt de perfecte oplossing voor het afbakenen van gebieden en het creëren van een veilige omgeving.

Toegangsconstructies:
Onze diverse selectie van toegangsconstructies, variërend van doorloophekken tot tourniqets, biedt de flexibiliteit en beveiliging die nodig is voor elke locatie.

Aluminium stagebarriers:
Voor de afscheiding tussen het publieksgedeelte en het podium leveren onze barriers betrouwbare oplossingen die voldoen aan de veiligheidsnormen.

Barbarriers:
Voor de afscheiding tussen het publieksgedeelte en de drankuitgifte. Deze zijn voorzien van een aluminium blad.

OFFERTE AANVRAGEN?

Translate »